Benvinguda dels i les alumnes de 6è.

1 10 2010

Aquí us deixem algunes de les presentacions fetes pels alumnes a l’àrea de TiC.

 • Benvinguts al bloc de l’escola Valeri Serra aquí trobareu totes les festes,balls,excursions…
  A més d’això podreu fer comentaris i estar informats al 100% de la nostra escola. Podreu gaudir com nosaltres gaudim cada dia que entrem a l’escola.

Anna i Andrea B.


 • Benvinguts al curs 2010-2011!! Aquest any els alumnes de 6è vénen carregats d’il·lusió i de ganes de passar-s’ho molt bé, igual que els altres cursos. En aquest curs tenim noves idees: farem servir els vestidors i també gaudirem de extraescolars.BON CURS !!

Andrea S. i Laura A.


 • Ja a tornat a començar l’escola, i això vol dir que ens hem de tornar a ficar les piles, però també significa tornar a veure els amics estar atent i fer els deures jugar quant toca i sobretot passar-s’ho d’allò més súper bé.

Pol Capdevila i Franc Hernández

 • Hola, som els de 6è us donem la benvinguda  curs 2010/2011. Esperem tornar a veure tots els  amics  i les senyoretes i sobretot també els mestres esperem treballar molt i passar-ho be!

Albert i David

 • Benvinguts al l’ESCOLA VALERI SERRA un nou any, un nou curs!!! aquest any els nois i noies de 6è ho demostraran tot per passar a l’institut. Esperem que tots/es passin a l’institut.

Guiu i Gerard

 • Hola som els nens de 6è. Cicle superior és  molt fàcil i divertit. Sisè es gairebé com 5è. Es molt divertit perquè anem a excursions, organitzem i participem a les  festes com per exemple: el carnaval, la castanyada …  I esperem que us agradi el nostre text.

Miriam i Salwa

 • Benvinguts a un nou curs, un curs ple de sorpreses perquè els alumnes de sisè venen molt preparats!! Aquest any a l’escola s’ha establert moltes activitats noves per exemple: extraescolars, apadrinament… En fi un any meravellós.

Laura Carabasa i Anna Ariza

 • Benvinguts al bloc de l’escola Valeri Serra aquí trobareu informació sobre: balls, festes, excursions, etc. A més a més i pots opinar sobre el fet que vulguis. Us podreu informar sobre el que volgueu de la nostra escola.

Elian i Nelema.

 • Benvinguts al curs 2010-2011. Ja tornat a començar l’escola i això vol dir que comença un nou curs en el que gaudirem tots i totes d’uns bons moments i sobretot lo més important es passar-s’ho bé.

Ferran i Joan

 • Benvinguts a l’escola Valeri Serra, les nostres festes son molt divertides ara en posem exemples: la castanyada,la de Nadal, la de fi de curs, carnaval,etc. I desitgem que us agradi molt les nostres festes!!! Els nens i nenes de sisè.

Farah i Adam.

 • Benvinguts al Valeri Serra. Aquest curs 2010 a 6è està essent molt “guai”. Ho podeu veure a la web de l’Escola.  Allí podreu veure fotos, vídeos, informació, etc. Esperem que la visiteu.

Idiatou i Annette.

 • HOLA, SOM ELS ALUMNES DE 6È DE PRIMÀRIA.  US VOLEM DONAR LA BENVINGUDA AL NOU CURS QUE ENS ESPERA. DESITGEM QUE GAUDIU BÉ DE AQUEST CURS, I QUE US DIVERTIU MOLT A LES NOSTRES FESTES.


Asier i Aida.

 • Benvinguts al nou curs 2010-2010.En el bloc del Valeri Serra podreu trobar coses que farem durant tot el curs. També podreu fer comentaris i opinar sobre les coses que hagueu trobat divertides i les coses que no us hagin agradat.


Magdalena.


Accions

Informació

4 responses

28 01 2011
Andrea i Aida

BONES!
ESTEM AQUÍ A L’AULA D’INFORMÀTICA COMENTANT LA PÀGINA WEB !
AQUESTS COMENTARIS SÓN TOTS MOLT BONICS I ESTAN MOLT BEN FETS!

BÉ, MARXEM, ADÉU!

28 01 2011
Joan Planes

Iniciat ja el segon trimestre els alumnes de sisè de l’escola Valeri Serra de Bellpuig volem comunicar-vos que només ens queden sis mesos en aquest magnífic col•legi.
El dia 10 de Febrer anirem a l’Institut, hi haurà gent de tots els pobles de la contrada , allí ens hi estarem tota la tarda inclús hi dinarem i, si el temps acompanya farem activitats esportives amb els alumnes de primer d’ESO.
El dia 17 de Febrer anirem d’excursió a Barcelona , veurem una exposició al CosmoCaixa i, a la tarda anirem a patinar a la pista de gel de la ciutat “Skating Club”.

28 01 2011
david gutierrez

El dia 10 de febre els alumnes de sisè de primària de l’escola Valeri serra faran una sortida a tres quarts d’una al institut de Bellpuig. Allí mateix dinarem i mes tard faran unes activitats esportives amb els alumnes de secundaria

16 02 2011
Andrea Sellés

Bonees!
m’agradariia que penjesau les fotogrfies de l’institut!
gràciies!

adeu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: